ALCHIMIA CELOR 9 DIMENSIUNI PDF

admin

According to the ALCHEMY OF NINE DIMENSIONS, these nine dimensions are totally accessible to humans in 3D, even though there are many other. Sheet Music. 9 views. 0Up votes, mark as useful. 0Down votes, mark as not useful . Alchimia Celor 9 Dimensiuni 3 Yard) 9 Any four wheeler (car. 2 or 3). Alchimia Celor 9 Dimensiuni 1 · Alchimia Celor 9 Dimensiuni 2 Alchimia Del Buio, De Zambotti–La Tenebra, Petrosino · Alchimia Dragostei Amanda Quick (1) .

Author: Tajas Moogugal
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 12 November 2015
Pages: 429
PDF File Size: 3.32 Mb
ePub File Size: 7.16 Mb
ISBN: 622-6-51052-497-7
Downloads: 71215
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bagore

Are nevoie de energie noua pentru a supravietui. Imi placea, atunci cand eram mica, sa privesc panza frumos cusuta de bunica mea si pe care mama a pus-o pe perete, deasupra mesei: Si sunt convinsa ca batalia grea se duce in ceruri, ca armata de Lumina se bate cu fortele intunericului.

Aduc noroc, mai ales daca sunt si impregnate cu informatii subtile benefice.

Fii si tu un centru de lumina! Dar casa sufletului tau? Apoi, ne putem pune talentele, cunostiintele la dispozitia celor ce au nevoie de ajutor. De regula erau cusute cu albastru sau rosu.

Noi suntem misiunea lor.

Mărțișoare soresciene by Tumblr Info on Prezi

Omul, are samanta de Lumina adanc implantata in propriul Sine, si stie ca aceasta e poarta de iesire: Daca iti doresti o familie puternica si unita, sanatate si tot mai mult noroc in viata, atunci trebuie sa activezi acest colt din casa ta. A venit ziua ei de nastere, in aprilie, asa ca m-am pus pe treaba. Tot repetand, se face un clic in creierul sotului. Vine un moment in care fiecare dintre noi incercam sa ne recalibram viata. Toul e sa gasim echilibrul intre: In Feng Shui, Vestul reprezinta locul creativitatii, al jocului, al bucuriei copilului, al viitorului, al Hobby-ului.

  CHDCWB 4 PDF

Aceeasi forta care face samanta sa izbucneasca din pamant sub forma unei minunate flori, te va inalta si pe tine spre o noua viata. Aquariel walking with the rose cross. Lucrul asta nu este asa simplu. Singur, in casa, la caldura … privesti linistit pe fereastra. E constiinta mea, constiinta individuala care ma intreaba: In dormitor sau in SV-ul locuintei. Povestea am vazut aceasta imagine undeva pe internet, in urma cu aproximativ un an.

Navigare în articole

Daca ar fi sa mori maine, ce anume ai regreta din viata pe care ai trait-o? Uneori avem nevoie de mai mult spatiu pentru propria persoana. Iar cand Hobby-ul devine meseria ta si invers, te poti declara un om fericit. Ce importanta are suma sau mai bine spus cantitatea de bani pe care o au? Nu mai ai acum decat pe Dumnezeu, forta universala. Corabia ta, pluteste in deriva sau stii deja ce ai de facut? Voiam sa simt ce au simtit cei doi, acolo sub umbrela. Am cautat pe internet o fotografie de piesaj care sa-mi placa si pe care s-o pictez de ziua ei.

Suntem datori sa luam sabia de lumina si sa taiem raul din radacina, atat cat sta in puterile noastre si cu mult ajutor din ceruri, mai ales cu ajutorul Arhanghelului Mihail. O voce slaba se aude din interior. Cand dormi si visezi o casa, semnificatia visului este de fapt legata de nivelul de dezvoltare spirituala la care ai ajuns in momentul respectiv, in functie de cum arata casa din vis. Maine cine-i la rand? In schimb, prietena mea Heidy, este indragostita de soparle si isi dorea tare mult sa-i pictez una.

Sunt minunate aceste vechi obiceiuri!

Sa ai curaj sa te privesti, sa te cunosti asa cum esti, cu toate partile tale intunecate, mai ales cu astea, si totusi sa ai forta de a te iubi pe tine insuti asa cum te vezi. Are un potential enorm. Periodic, ni se schimba conjuncturile, obiectivele si automat, prioritatile. E nevoie nu numai de pereti si confort material. A construi o casa nu este un vis in sine; este doar nevoia subconstientului tau de a se simti ocrotit si iubit. Parament Dark color schemes are the new black.

  KEZIA NOBLE TEXT PDF

E nevoie de curaj sa iesi din zona ta de confort pe care poate ti-ai construit-o cu mult efort si in timp, e nevoie de credinta fiindca nimic din ceea ce ai acumulat nu te poate ajuta acum.

Dupa lungi cautari, cercetari si calatorii interioare alchlmia exterioare, cred ca datoria mea, si a tuturor este de a ne cauta propria persoana si misiunea pe acest pamant. Scopul este pur egoist; e acela de a ne cunoaste pe noi insine mai bine si in acest fel sa intelegem mai bine ce avem de facut si cum putem fi de folos celorlalti.

Vreau sa aflu cat mai multe. Vei gasi acolo adevaratul maestru spiritual. Ai obsevat ca atunci cand stai langa un om extrem de egoist ti-e frig? Cristalizarea incepe in mai multe puncte distantate intre ele care apoi incep sa creasca pana cand cristalizeaza toata substanta.

CARTEA CARTILOR

Ma gandesc ca suntem, noi oamenii, o specie inca insuficient dezvoltata, ca nu suntem departe de maimutele dimensiiuni se bateau pentru o banana sau o femela. Te invit acum intr-o alta lume! Important este sa ne batem pana la moarte.

Santul Mina este si el un soldat alchikia armata de Lumina a lui Dumnezeu. Drumul racului ” Ce bine ar fi fost sa fiu un rac autentic, sa merg constant inapoi.

Subscribe US Now