BUKU JAKARTA UNDERCOVER PDF

admin

[PDF]Free Jakarta Undercover Moammar Emka download Book. Jakarta Buku ini menceritakan sisi gelap kehidupan seks ‘liar’ yang. Read “Jakarta Undercover” by Moammar Emka online on Bookmate – Prowling the seedy red-light districts, the underground club circuit and Buku Minggu Ini. Jakarta Undercover #3 (Forbidden City) berisi beragam liputan investigatif sexual lifestyle & entertainment yang mencengangkan. Bahkan.

Author: Goltinris Vigor
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 6 November 2008
Pages: 54
PDF File Size: 1.32 Mb
ePub File Size: 10.85 Mb
ISBN: 684-5-46203-307-9
Downloads: 18108
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mojind

Selain itu, isi buku ini agak kurang berkesan juga sih buat gue. Nov 19, Roesy rated it really liked it. Mar 09, Yoyong rated it did not like it. Nov 08, Ochie rated it did not like it. I don’t get to finish this.

Jakarta Undercover #3: Forbidden City by Moammar Emka

Shabrina Firdaus marked it as to-read Apr 29, Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. To ask other readers questions about Jakarta Undercover 3please sign up.

Ardhan Hierro rated it really liked it May 13, Buku ini juga mengalami cetak ulang sebanyak 35 kali. Harry Cheng rated it did not like it Mar 11, Aug 09, Dini rated it it was ok Jakartz Loong Hoe marked it as to-read Sep 14, No trivia or quizzes yet. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Really impressive with all nudercover research. Other books in the series.

  LINKRUNNER PRO PDF

Widhyasmaramurti Sumitro rated it it was ok Feb 11, But I don’t really take interest with the topic. Biasa aja bukunya, ga ada kejutan. Tika Huda rated it really liked it Jan 19, Selain itu juga dilakukan gubahan dalam bentuk bahasa Inggris dan di pasarkan di kota-kota besar Yndercover, yang juga telah dilakukan cetak ulang.

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Dinda Fitria Sabila rated it liked it Jun 09, Want to Read Currently Reading Read.

Delving deep into the city’s karaoke clubs, massage parlors and transit hotels, the author takes it upon himself uundercover experience first-hand the tasty delights on offer and what exactly they in. Nggak tau kenapa, gaya bercerita Mas Emka kurang sreg di gue.

Jakarta Undercover #3: Forbidden City

Miftahul Khoiroti rated it did not like it Nov 14, Azharid added it May 07, Konten buku ini mirip banget dengan buku pertama. Wisata seks ada di mana-mana, bahkan seperti yang Mas Emka katakan di bukunya, ada di depan, belakng, kiri, dan kanan kita.

Tapi, dari buku satu samapi tiga, gaya narasi Mas Emka cuma jelasin garis besarnya aja dan nggak lengkap meng-cover topik ini. Minus 1 bintang buat gaya penceritaan yang lebih mirip artikel majalah daripada cerita dalam sebuah novel entah ini memang disengaja atau tidak.

Wisata seks tidak hanya tersedia pada malam hari, tapi juga siang hari, bahkan sepanjang waktu.

Jakarta Under Cover 4 in 1 by Moammar Emka

Lolita Lavietha rated it really liked it Jan 18, Dini rated it it was ok Aug 09, Purwati rated it did not like it Dec 13, Paperback Ebook Extent pp Category Nonfiction. Want to Read Currently Reading Read. Namun buku tulisannya yang paling laris dan mengangkat namanya adalah “Jakarta Undercover”. Trivia About Jakarta Undercove Indah Threez Lestari rated it did not like it Sep 14, Dina Jakxrta rated it liked it Aug 26, Hayat Prakoso marked it as to-read Oct 31, Aug 25, Josephine rated it did not like it.

  AGILENT E3640A PDF

Man Subroto rated it liked it Oct 06, Yustina Susi rated it really liked it Jun 15, To see what your friends thought of this book, please sign up. Yessy Christy rated it did not like it May 25, Lina Handriyani rated it really liked it Jakrta 02, Armita Budiyanti rated it liked it Mar 01, Thanks for telling us about the problem.

Anna marked it as to-read Apr 20, Submissions Monsoon accepts unsolicited submissions from agented as well as unagented authors. Overcopies of uneercover Jakarta Undercover series sold worldwide!

Dengan caranya Emka mencoba membuat kita berfantasi liar atas fenomena yang terjadi.

Subscribe US Now