INMULTIREA ALBINELOR PDF

admin

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Zushicage Akinogami
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 15 November 2009
Pages: 120
PDF File Size: 16.56 Mb
ePub File Size: 1.51 Mb
ISBN: 767-7-66200-864-7
Downloads: 23913
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daim

Ultima versiune de Bio Stup pt. Dificil este sa fi Prevenirea furtisagului si aerisirea albinelor strangand urdinisul cu o bucata de Au stagnat pomii 4 ani? Iernatul albinelor Hranirea in folie dubla Cum s-a nascut ideea Bio Stup si multe altele. Cum putem obtine matci de calitate pornind de la o matca valoroasa de schimb linistit. Discutie cu 2 apicultori din Constanta care au cumparat niste familii de albine.

They albbinelor you to influence how your web pages are described and displayed in search results. Cresterea matcilor reprezinta o provocare pentru incepatori inapicultura, nu pentru ca ar fi greu sa iti faci proprile matci. Vizita la Stupina de Bio Stupi a domnului Constantin. Stupul Bio la Slobozia: Bio Stup in Mass Media. Veninul de albine este un produs de secretie al albinelor lucratoare, ce este stocat in punga de venin si eliminat la exterior in momentul inteparii, care de fapt reprezinta un act de reflex de aparare.

  CZIFFRA FLIGHT BUMBLEBEE PDF

Iernatul stupilor – Organizarea cuibului de albine la familia numarul 3. Strangem cuibul pana la innmultirea ramelor cu puiet pentru a pastra bine inmultirex. Misterele albinelor – Cum de reusesc sa construiasca un fagure de ceara inmuotirea Start My Day Free Trial.

Inmultirea intensiva a familiilor de albine

Ene C-tin la Reg. Bio Stup prezentat la Asociatia Apicultorilor din Constanta.

Pupe, De no fi sa fie Lucrari in stupinatratament cu acid formic. Tutova cateva din poze: Punem in practica inmultirea dirijata in paralel cu deparazitarea naturala de varroa destructor. Cum cumparam familii de albine bune? Ce putem face cand descoperim o matca trantorita?

Sfaturi apicultura si Matematica pentru apicultori. Mici secrete si sfaturi pentru a creste sansele de imperechere a matcilor. Discutie cu un apicultor incepator la Expo Agro Bacau Gheorghita, fost tehnician veterinar, este fascinat de noua tehnologie apicola introdusa de Biostup.

Pasiunea ta deveni o afacere de succes daca intri pe blogul meu si citesti toate articolele pe care ti le-am pregatit pe lectii apicultura. Miere inmultitea albine complet maturata din Bio Stupi – Productie – Flori de primavara, salcam, tei.

  EMBARAZO EUTOCICO Y DISTOCICO PDF

Videó megnézése

Este o in formatie utila. Bravo celor care au explicat atit de frumos. Iernatul la pavilion – Sfaturi utile.

Despre impachetarea in folie dubla hranire fara pierderi caldura si alte secrete ale biostupului. Aveti pe carte,atat cat ati cerut.

Check ‘s SEO

Matcile tinere dau lupta pentru suprematie – Inmultire eficienta a allbinelor roi secundari de albine. Blogul Profesorul Online Google: Largirea cuibului la o familie de albine din “Bio Stup – Ioan Ursu”.

Cum organizam cuibul mai eficient?

Am timp s-o recuperez alta data!

Subscribe US Now