KOEHANDEL SPELREGELS PDF

admin

Simpele regels, dus snel uit te leggen. De kaarten zijn van prima kwaliteit. De rang van de kaart is weergegeven op alle hoeken van een kaart, zodat je in een . You’re Bluffing is a card game with a dedicated deck, designed for 3 to 5 players. Its original German name is Kuhhandel; in other languages it is titled Pague Para Ver!, Boursicocotte, Koehandel and. Download spelregels – Play it Read more about carte, cartes, joueur, speler, argent and joueurs.

Author: Moktilar Jujinn
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 23 April 2004
Pages: 457
PDF File Size: 4.75 Mb
ePub File Size: 11.85 Mb
ISBN: 875-7-60496-211-1
Downloads: 66169
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mubei

Als alle spelers de juiste plaats hebben ingenomen, neemt de Grote Dienaar de 80 kaarten en verdeelt deze gelijk over alle spelers.

De speler met de hoogste rang is deze ronde de Grote Dalmuti. De spelers nemen plaats op volgorde van het nummer van de getrokken kaart: Dit spel staat of valt met de inleving van de spelers in de hun toegevallen rang. Alleen als een speler beide Narkaarten op handen heeft, breekt een revolutie uit: Vervolgens worden de kaarten uitgespeeld. Kortom, gebruik je fantasie! The great Dalmuti is winnaar van de Mensa Select -verkiezing De rang van de kaart is weergegeven op alle hoeken van een kaart, koehanddl je in een oogopslag de rang van de kaarten in je hand kunt zien, onafhankelijk van de manier waarop je de kaarten koehadel.

  EP-4PGM2I MANUAL PDF

In het laatste gekleurde blokje staat dan ook 7.

You’re Bluffing – Wikipedia

Het spel wordt spelregls in de richting van de klok. Elke rang heeft een eigen nummer. Er wordt net zolang doorgespeeld tot de voorlaatste speler al zijn kaarten heeft gespeeld. De speler met de laagste rang is de Grote Dienaar. Deze editie telt minder kaarten en is daarom niet geschikt voor meer dan 6 spelers. Van elke rang zijn er net zoveel kaarten als het nummer aangeeft.

Het spel is in door Wizards of the Coast ook uitgebracht in een Dilbert-variant: Dit gaat net zolang door, tot alle spelers hebben gepast. De Grote Spelreegels neemt alle gespeelde kaarten en legt deze terzijde.

Simpele regels, dus snel uit te leggen. Zo kan je een beetje ambiance toevoegen door de Grote Dalmuti op een hogere zetel te laten plaatsnemen, en de Grote Dienaar op een laag krukje.

Nederlandse spellenprijsMensa Select Het spelprincipe is koehwndel een beetje flauw. De laatste speler is de volgende ronde de Grote Dienaar. Je vindt het spelprincipe bijvoorbeeld terug in het spel Karriere Poker, Hexagames.

  HSMWORKS TUTORIAL PDF

Het spel eindigt zodra een van te voren afgesproken aantal punten is bereikt, of als een bepaald aantal rondes is gespeeld.

De spelrdgels blokjes aan het eind van de balk geven de hoeveelheid spellen aan die een hogere waardering kregen. Om voor de eerste ronde elke speler een rang toe te kennen, trekken de spelers elk een kaart.

De grote Dalmuti

Hij zit aan de linkerzijde van de Grote Dalmuti. De kaarten zijn onderverdeeld in verschillende rangen, zoals een abdis of een ridder.

Of de ene draagt een hoge hoed en de andere een hoedje van papier. AnderSpel bijvoorbeeld geeft dit spel een 7.

You’re Bluffing

Als een nar samen met een andere kaart wordt gespeeld, fungeert de nar als joker. Hoe meer spelers er meedoen, des te beter. Hoe breder het blokje, hoe meer spellen een 7 hebben.

Subscribe US Now